نظریه میان فردی هاری استک سالیوان

نظریه میان فردی هاری استک سالیوان

نظریه میان فردی هاری استک سالیوان

Blog Article

شهوت یک پویش مجزا است و شامل رفتار کامجویانه است. طبیعت: فقط شامل محیط خارج مانند ابرها درختان و حیوانات نمی شود بلکه شامل داخل بنا و اجزا و مصالح آن می باشد. شاید این همان موضوعی باشد که فرانک لوید رایت همواره در بحث مصالح به آن اشاره می کند.باآنکه رایت به طبیعت عشق می ورزد ،شاید هیچگاه نتوانست مانند میکل آنژ به سرشت خارق العاده مصالح دست یابد. چهارمین ملاک برای یک نظریه خوب این است که آن نظریه تا چه اندازه راهنمای عملی معلمان و والدین و روان درمانگران است. ایشون می پنداشت که قضاوت فرد در مورد ارزش خود تابعی از موقعیتهای و کمالات ایشون نست به چیزی که ادعا یا آرزوی خوب انجام دادن اون رو داره. سالیوان معتقد بود كه كودك بدون محبتی كه از مادر خود می بیند، بدون غذا، بدن گرم، تماس فیزیكی نخواهد توانست زنده بماند. به عنوان مثال، دختری که نظر بد نسبت به مردان دارد و معتقد است مردان جز به ارضای جنسی خود به چیز دیگر فکر نمی کنند و از این تفکرات خود رنج میبرد، به دلیل مشکلات شخصیتی خود به گونه ای عمل میکند که نشان دهنده بی بندوباریهای جنسی است و لذا باز هم مردانی به طرف او کشیده خواهند شد که هدفشان صرفاً ارضای غریزه جنسی است.

نظریه سالیوان

اخلاق در فلسفه ی کانت by Roger J. SullivanThis information continues to be created with GSA Articles Generator DEMO!


سالیوان معتقد بود کودک در دوران بچگی باید رقابت، سازش و همکاری را یاد بگیرد. ممكن است كودكی گریه كند، آنهم در اثر اضطراب اما مادر این اضطراب را با گرسنگی اشتباه بگیرد و پستان را به دهان كودك مضطرب فرد كند. اما «محافظهای فطری بیتفاوتی و گسلش خواب آور» كودك را از مرگ نجات میدهد و این امكان را به وجود می آورد كه كودك در حالی كه نیازش به غذا ارضا نشده به خواب برود. اما «محافظهای فطری بیتفاوتی و گسلش خواب آور» کودک را از مرگ نجات میدهد و این امکان را به وجود می آورد که کودک در حالی که نیازش به غذا ارضا نشده به خواب برود. كودك گرسنه است و گریه میكند اما مادر فرصت ارضای نیاز more info فرزندش را ندارد، لذا كودك خشمگین می شود و همین مساله اضطراب مادر را افزایش میدهد. اما اگر رایت در تعریف ارگانیک به زبان کلمات توفیق نیافت، تعریف و تعبیر وی از این واژه، یا دقیقتر بگوییم از این کیفیت، در زبان معماری کاملاً موفقیت آمیز و به راستی ستودنی است. Publish was generated by GSA Content Generator Demoversion.


رایت و بسیاری از معماران که در طلب یاد گیری از طبیعت هستند بسیاری از اسرار طبیعت ، جنبه های مختلف آمیختن طبیعت با سایت ،استقرار ساختمان روی آن ، جهت یابی آن، آثار جنبی حرارتی و اقلیمی و گاه حتی جنبه های مختلف فرمی طرز تشکیل ساختمانی طبیعت را فرا گرفته اند. کوپراسمیت (1967) با تحقیق بر روی نظریه سالیوان بر این باور است که او یکی از اجزاء مهم شخصیت انسان را نظام خویشتن می داند که از طریق رابطه با اشخاص مهم رشد می کند از نظر سالیوان خویشتن منشاء اجتماعی دارد. شخصیت بخشی های دوگانه از مادر؛ اکنون در یکی ترکیب شده اند و برداشت کودک از مادر با مادر واقعی هماهنگ تر است. کوپر اسمیت( ۱۹۶۷) درباره نظریه آدلر میگه: اون در اول کار تصور می کنه که احساس پستی در دور و حوش اعضا الگوای مشخصی از رفتار که واقعاً مشکل دارن به وجود میاد این نقصای واقعی(مثل کوری، ضعف جسمی و….) ممکنه احساس ناکفایتی رو به وجود بیارن. در مورد نظریه جمیز(۱۹۶۷) از اولین کسانیه که در مورد عزت نفس نوشته به باور ایشون آرزوها و ارزشهای آدم نقش اساسی درتعیین اینکه خود اون رو مطلوب میدونه یا نه دارن احساس فرد دراین دنیا به طور کاملً به چیزی که می خواد باشه یا انجام میده بستگی داره.


اگه فرد اصلا به ریاضیات خود بنالد کارکرد ضعیف در امتحان ریاضی عزت نفس اون هیچ تاثیری نمی ذاره. از گفته های مید برداشت می شه که عزت نفس تا حدی از آزمایش مشخص شده بقیه ناشی می شه هیچ انسانی در آزمایش از خود یه جریره تنها نیس که فقط خودش قائله، آدمایی در زندگی اون بودن که با در نظر گرفتن احترام با اون رفتار کردن و اگه اون خود رو دست کم میگیره ا فراد مهم دیگه به صورت یه شی با اون رفتار کردن تفکر و چگونگی رفتار افراد مهم کلید اصلی نظریه مید در مطالعه عزت نفسه. اگه اتلاف زیادی بی پیشرفت وآروزها وجود داشته باشه، خود رو ضعیف میدونیم(کوپر اسمیت ۱۹۶۷). کوپر اسمیت (۱۹۶۷) درباره نظریه مید میگه اون به عنوان جامعه شناس توجه اش به فرایندی بودکه در اثر اون فرد عنصر موافق اجتماعش می شه. درباره نظریه کولی می نویسه اون مثل مید از دید جامعه شناسی به فرد نگاه می کنه ونقش محیط رو بسیار مهم می دونه. تلفیق حجم ساختمان با محیط طبیعی به گونه ای که هر یک مکمل دیگری باشد. ارگانیک: به معنای همگونی و تلفیق اجزا نسبت به کل وکل نسبت به اجزا است.

Report this page